ZESPÓŁ
Zespół Café Lisboa to grupa zdolnych i zaangażowanych pracowników, którzy tworzą miłą atmosferę w miejscu pracy. Są to osoby otwarte i życzliwe, które z łatwością rozpoznają upodobania smakowe naszych gości.

OLGA STRZAŁKOWSKA
Menedżer
Olga pokochała Portugalię podczas półrocznego pobytu na Azorach. Wkrótce po powrocie dołączyła do nowo otwartej kawiarni Café Lisboa. Półtora roku później została jej menedżerem.
Olga wie o Café Lisboa wszystko. Jest jej „dobrym duchem”. Pracuje z pasją i zaangażowaniem. Jest pracowita, świetnie zorganizowana i dobrze zarządza zespołem. Najważniejszy jest jednak fakt, że doskonale czuje i rozumie pomysł, a także atmosferę tego miejsca.

ANETA KOPROWSKA
IZABELA KOPROWSKA - BANAŚ
Mistrzynie wypiekania pastéis de nata
Aneta i Iza są siostrami, które dołączyły do naszego zespołu kilka tygodni po otwarciu. Od tego czasu stały się mistrzyniami wypiekania pastéis de nata.
Codziennie wyrabiają i ręcznie wałkują ciasto. Następnie wyklejają foremki ciastem, zalewają je świeżym kremem i wypiekają wcześnie rano w kamiennym piecu. Wkładają w swoją pracę ogrom serca, dzięki temu pastéis de nata są każdego dnia tak samo smaczne i wyjątkowe. Trudno wyobrazić sobie bez nich Café Lisboa.
























